Που σημαίνει....ΕΠΙΛΟΓΗ ΖΩΗΣ....

Έτσι λοιπόν μέσα από τις λύσεις και τις ιδέες που, οι συνεργάτες μου κι εγώ, σας προτείνουμε για οποιαδήποτε μελλοντική σας εκδήλωση, σας δίνουμε μια σαφή εικόνα για το ποια πρέπει να είναι η δική σας επιλογή ποιοτικής ζωής.

Με σεβασμό και αγάπη αναλαμβάνουμε να σας ξεκουράσουμε από τις φροντίδες που μπορεί να έχει ο σχεδιασμός και η οργάνωση του γάμου σας, αντιμετωπίζοντας τα πάντα με σοβαρότητα και συνέπεια, βρίσκοντας ιδανικές προτάσεις για το στολισμό της εκκλησίας, τη διακόσμηση του χώρου δεξίωσης και των τραπεζιών, τη φωτογράφηση. Έχετε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη συλλογή χειροποίητες μπομπονιέρες και υπέροχα προσκλητήρια, ονειρεμένα στέφανα, καράφες, ποτήρια, βιβλία ευχών.

Μέσα σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον μπορείτε να διαλέξετε για το μωρό σας επώνυμα ρούχα , κομψά παπουτσάκια και καλτσούλες, μεταξωτά λαδόπανα , χειροποίητες μοναδικές δημιουργίες σε λαμπάδες, μπομπονιέρες και προσκλητήρια, κουτιά βάπτισης και μαρτυρικά . Είδη πρωτότυπα, αμέτρητα κουτιά ζωγραφισμένα στο χέρι με παραμυθένιες φιγούρες και δεκάδες καρδούλες, ασυνήθιστες μπομπονιέρες και απίστευτες ιδέες για να γίνει ξεχωριστή η δική σας βάπτιση – όλα γκεντρωμένα σ’ ένα «θησαυροφυλάκιο ιδεών» που αξίζει να το επισκεφτείτε και να το αναζητήσετε στα www.artemisvourakis.gr, info@artemisvourakis.gr.

Να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε όλα τα στοιχεία που θ’ αναδείξουν τη δική σας εκδήλωση ως ένα μοναδικό γεγονός.

Άρτεμις Βουράκη

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

ΒΑΠΤΙΣΗ ΝΑΥΤΙΚΗ

Πίνακας ζωγραφισμένος με βαρκούλα στην είσοδο
Τραπέζι ευχών


Βιβλίο ευχών ζωγραφισμένο


Παιδική μπομπονιέρα καραβάκι με ύφασμα από το οποίο κρέμονται ζαχαρωτάΤραπέζια στολισμένα μέσα στην αίθουσα και έξω στην βεράντα

Τραπέζι για τα παιδιά με μπομπονιεράκι που περιέχει μπισκοτάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου